top of page

Darbo Hagearbeid

bilde.png

DHSA jobber med hage og gravearbeid.

 

Jeg startet med hagearbeid i 2020 og har hatt en rask vekst og forståelse av arbeidet. Jeg har brukt digitale verktøy til å planlegge, lære og forbedre arbeidet mitt siden første dag.

God kommunikasjon er fokuset mitt; jeg liker å lytte til klienten og forstå behovet. Jeg bryr meg om resultatet og er genuint interessert i å yte god service.

Jeg interesserer meg for arkitektur(driver selvstudie), murverk og håndverk (bygningsprosessen). Jeg er nysgjerrig på hvordan AI og teknologien vil utvikle seg innenfor alle disse feltene.

Planteprosessen starter med å velge riktig plante til riktig plass - hvordan vil bedet ditt se ut om 5 år? Under den kreative prosessen ser jeg på bedet fra forskjellige perspektiv og vinkler; jeg inkluderer deg som klient med i struktureringen og valget av planter.

Sensorer som måler f.eks. fuktighet, pH, mineraler og finner ut når plantene har behov for vanning er det neste steget i forhold til AI og hagearbeid. Ved å installere sensorer og koble dem opp mot smarttelefonen din, et vanningssystem, værprognoser og/eller et fellesskap på IoT(Internet of Things) så kan du finspisse vanningen i forhold til plantenes behov samtidig som du bidrar til forskning for bærekraft.

bottom of page